Vrijblijvende offerte aanvragen 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras luctus varius tortor. Morbi faucibus ultricies sollicitudin.

Over SMD straal- en coatingsbedrijf

SMD is een dynamisch bedrijf gebouwd op jarenlange ervaring. Een vast team professionals zorgt er 24/7 voor dat u op de SMD kunt rekenen. Onze klanten merken dat wij een professionele en klantvriendelijke manier van werken hebben.

We besteden veel tijd aan scholing en opleiding van onze mensen om onszelf continu te verbeteren. De veiligheid van uw en onze medewerkers, het milieu en de hygiene zijn van het grootste belang. Wij zijn gecertificeerd voor de applicatie van Stopaq en Belzona producten.

U koopt bij ons geen producten maar een oplossing voor uw probleem. We geven het juiste advies, afhankelijk van uw specifieke situatie.

U zult merken dat onze dienstverlening erg divers is. Wij leveren een totaalpakket met oplossingen aan onze klanten. Daarmee verkleinen we onze afhankelijkheid van externe partijen en kunnen we voor u doen wat wij beloven.

Met u als klant zullen wij de komende jaren een forse groei doormaken. We zien ons succes dan ook graag in het licht van onze relatie met u. Daarom doen wij alles voor een grote klanttevredenheid.

Daar mag u ons dag en nacht aan houden!

Offerte aanvragen

STRALEN EN COATEN

Vervang wat stuk is niet zomaar. Informeer eerst bij SMD. De kans is groot dat wij uw bedrijfsmiddelen tegen een fractie van de kosten beter kunnen maken, zodat u snel en voordelig weer aan de slag kunt.

Reparatie en onderhoud petrochemie
Waterzuivering
Reparaties en sealings voor de olie- en gasindustrie
Papierfabrieken
Energiecentrales
Slijtage
Reparatie en onderhoud in de scheepsbouw