SMD Straal- en Coatingbedrijf, topkwaliteit in stralen en coaten

Tevreden klanten zijn van het allergrootste belang voor ons bedrijf. Daarom doen wij alles voor optimale klanttevredenheid. Wij weten hoe belangrijk de continuïteit van uw processen en bedrijfsvoering is. Daarom kunt u bij problemen of storingen 24/7 rekenen op onze vakkundige service. Wij onderscheiden ons in kennis. Dankzij continue bijscholing hebben wij kennis in huis van de nieuwste producten en technieken in stralen en coaten. Wij doen wat we beloven, daar kunt u op vertrouwen.

Wilt u meer weten over SMD Straal- en Coatingbedrijf? Neem contact op om een afspraak te maken voor vrijblijvende kennismaking

De voordelen

  • Klantvriendelijk
  • Afspraak is afspraak
  • 24/7 bereikbaar voor onze klanten
  • Zeer hoog kennisniveau
  • Wij gebruiken alleen A-kwaliteit producten

Vast team professionals met een schat aan kennis en ervaring in stralen en coaten

SMD Straal- & Coatingbedrijf is een kennisorganisatie. Ons vaste team professionals kan bogen op een schat aan ervaring in stralen en coaten. Dankzij continue bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste producten, producteigenschappen, technieken en methodieken. Ook op het gebied van veiligheid, milieu en hygiène stellen wij hoge eisen aan onze producten, technieken en medewerkers.

Wij zijn erkend leverancier van: